/ Mis à jour le

Appel pour technologies agroalimentaires aux É.-U.

Le site américain www.innoget.com affiche des requêtes pour des solutions technologiques dans le domaine agroalimentaire. Les entreprises canadiennes qui désirent y participer peuvent obtenir de l’assistance des délégués commerciaux des différentes missions du ministère des Affaires étrangères et commerce international Canada. L’ensemble des offres est uniquement en anglais. Parmi celles-ci :

 

Technology Requests

  1. Seeking technologies to increase creamy mouth feel in oil/water-based indulgent beverages

http://www.innoget.com/D.704/Seeking-technologies-to-increase-creamy-mouth-feel-in-oil-water-based-indulgent-beverages

  1. Seeking technologies to increase creamy mouth feel in dairy products across all fat levels

http://www.innoget.com/D.630/Seeking-technologies-to-increase-creamy-mouth-feel-in-dairy-products-across-all-fat-levels

  1. Seeking technologies to allow for continuous processing of soft cheese

http://www.innoget.com/D.667/Seeking-technologies-to-allow-for-continuous-processing-of-soft-cheese

  1. Seeking alternatives to traditional separation and blending technologies for standardizing fat content in dairy products

http://www.innoget.com/D.631/Seeking-alternatives-to-traditional-separation-and-blending-technologies-for-standardizing-fat-content-in-dairy-products

  1. Seeking Natural ingredients for foods that improve insulin-sensitivity and/or post absorptive glucose control

http://www.innoget.com/D.461/Seeking-Natural-ingredients-for-foods-that-improve-insulin-sensitivity-and-or-post-absorptive-glucose-control